Κέντρο Μελέτης

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που δημιουργούν τα σύγχρονα κοινωνικά δεδομένα, δημιουργήσαμε το Μαθητικό Εργαστήρι: Έναν πρωτοποριακό χώρο μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης στο Περιστέρι, που αριθμεί ήδη πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας!

Γίνετε κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες επωφελούμενους που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια! Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα μάθουν το παιδί σας να μελετάει μεθοδικά και να προετοιμάζει τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. Η πρόοδός του θα φανεί από το πρώτο κιόλας διάστημα και πλέον θα χαίρεστε το παιδί σας ακόμα περισσότερο, χωρίς το άγχος του διαβάσματος.

Ρωτάτε - Απαντάμε

Είναι ένας ζεστός, ειδικά διαμορφωμένος, χώρος για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, με στόχο τη δημιουργική μελέτη και την ευχάριστη παραμονή του παιδιού σας.
Στο Μαθητικό Εργαστήρι κατά προτεραιότητα δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό, ήσυχο και σίγουρο χώρο μελέτης. Τα παιδιά έρχονται με τα βιβλία για τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Σε κατάλληλο κλίμα μελετούν όλα τους τα μαθήματα και φεύγουν έτοιμα για το σχολείο.
Κάθε παιδί ασχολείται με τα δικά του μαθήματα, αυτά που έχει την επόμενη μέρα στο σχολείο. Δίπλα του υπάρχει πάντα υπεύθυνος καθηγητής ή δάσκαλος. Θα του εξηγήσει το μάθημα, θα το βοηθήσει να διαβάσει και τέλος θα το εξετάσει αν το έμαθε. Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας δίνει ιδιαίτερο βάρος στο να συνηθίσει το παιδί να σκέφτεται και να οργανώνει το διάβασμα του, δηλαδή στο να αποκτήσει συνήθειες και πρακτικές μελέτης, χρήσιμες για όλη του τη ζωή.
Κανένα πρόβλημα! Το ειδικευμένο μας προσωπικό θα εντοπίσει τις αδυναμίες και τα μαθησιακά του κενά και με ατομική βοήθεια και πρόγραμμα το παιδί θα καλύψει τα κενά του και θα μπορέσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
Ακολουθείται το πρόγραμμα. Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να επαναλάβουν βασικές έννοιες στα κυριότερα μαθήματα: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΑΡΧΑΙΑ-ΝΕΑ-ΦΥΣΙΚΗ ή να καλύψουν προηγούμενα κενά.
Η φροντίδα μας, κατά κύριο λόγο, έχει να κάνει με τη μελέτη των μαθημάτων για την επόμενη μέρα. Όμως, στα διαλείμματα ή όταν τελειώνει τα μαθήματα το παιδί σας, μπορεί να ξεκουραστεί και να ψυχαγωγηθεί ασχολούμενο με Η/Υ, με επιτραπέζια παιγνίδια ή με τη δανειστική βιβλιοθήκη μας. Στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η ανάπτυξη φιλίας με τα άλλα παιδιά.
Πoλύ Σωστά! Μπορείτε να είστε ήσυχη και σίγουρη ότι το παιδί σας θα διαβάζει σωστά για το σχολείο, ακριβώς όπως αν ήσασταν δίπλα του. Έτσι, τις επόμενες ώρες της ημέρας θα μπορείτε να τις χαρείτε με το παιδί σας χωρίς το άγχος του διαβάσματος.

Απεναντίας! Σήμερα με την τεράστια πρόοδο της επιστήμης, την εξειδίκευση σε όλους τους τομείς, λίγοι είναι οι γονείς που μπορούν σωστά να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Σίγουρα θα βλέπετε ότι άλλα κάνατε εσείς σαν μαθητές και άλλα κάνουν τώρα τα παιδιά. Στο χώρο μας το παιδί σας όχι μόνο θα προετοιμάζεται για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, αλλά κυρίως θα προετοιμάζεται σωστά.

Όλο το προσωπικό μας αποτελείται από πτυχιούχους καθηγητές και δασκάλους με εμπειρία και πρακτική εξάσκηση. Έτσι το παιδί σας το εμπιστεύεστε σε σίγουρα και ικανά χέρια.

Είναι δικαιολογημένη η αγωνία σας! Αλλά το ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ εγγυάται ότι θα την εξαλείψει! Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν την επιλογή σας. Εξάλλου, θεωρούμε δεδομένη τη συνεργασία μας για να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, τηλεφωνικά ή σε κάποια συνάντηση μας.

Ειδικά τα παιδιά αυτά θέλουν ατομικό πρόγραμμα μελέτης. Εφαρμόζουμε ενισχυτική διδασκαλία και παιχνιώδη μέθοδο εξάσκησης με ασκήσεις γραφής.

Εξηγούμε το μάθημα και υπογραμμίζουμε τα σπουδαιότερα αφού κάνουμε το μάθημα με μορφή ερωτήσεων.

Διαβάστε ακόμη